Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

keep the standard up

Αναρτήθηκε από love * life * chocolate στις 5:53 π.μ.

Τι πιο φρόνιμο από το να καλυτερεύεις τον εαυτό σου ; Εντάξει , είπαμε , δεν είσαι εγωμανής , και ναι ! συμφωνώ , πρέπει να συμπαρασταθείς και στην φίλη σου που χώρισε , και στην μητέρα σου που κλαίει , ίσως και στην γειτόνισσα που έχασε το σκυλάκι της , στο κοριτσάκι που δεν το παίζουν , στον συνταξιούχο που είναι μόνος . Και σίγουρα , δεν σου αρέσουν αυτά που λέει για σένα η ξανθούλα (με τις τέλειες αναλογίες και την τέλεια ζωή ) , ούτε οι  λάθος εντυπώσεις που έδωσες όταν φόρεσες και εσύ για πρώτη φορά την κοντή μαύρη φουστίτσα που ξέθαψες από τον πάτο του συρταριού σου (και γρήγορα μετά από αυτό ξανά έθαψες).
Ναι … ναι . Σίγουρα ! Σοβαρά ζητήματα για να ασχοληθείς για το υπόλοιπο της ζωή σου (γιατί ξανθούλες υπάρχουν παντού και πάντα). Αλλά μήπως να κοιτάξεις και τον εαυτό σου ; Για μένα δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από το να καλλιεργείσαι . Να μάθεις μια τέχνη , να βελτιώσεις το ‘εγώ’ σου. Να γίνεις καλύτερος άνθρωπος . Αρκετά ασχολήθηκες με τους άλλους , με αυτά που λένε, με αυτά που θα έλεγαν αν … . Σταμάτα να προσπαθείς να γίνεσαι τέλειος  για τους άλλους - Ψεύτικος άνθρωπος - κενός άνθρωπος - δυστυχισμένος άνθρωπος. Γίνε τέλειος για σένα ! - Αληθινός άνθρωπος -  Γεμάτος άνθρωπος - ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ !
Οι ινδιάνοι , αυτοί που ζουν αγνά και με ανιδιοτέλεια , πιστεύουν πως ο δρόμος για την ευτυχία , είναι αυτός του αληθινού ανθρώπου .Μη προσπαθείς λοιπόν να τους ικανοποιήσεις όλους . Αρκετά πια . Είναι κουραστικό (το ξέρω από 1ο χέρι) και τελικά πάντα μένει κάποιος ανικανοποίητος . Ασχολήσου και με σένα !
Γιατί πραγματικά ; Τι πιο φρόνιμο από το να καλυτερεύεις τον εαυτό σου;

  

0 σχόλια on "keep the standard up"

Δημοσίευση σχολίου

 

Live a Chocolate life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez