Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

...no more

Αναρτήθηκε από love * life * chocolate στις 5:15 π.μ. 0 σχόλια
Όχι άλλες ανούσιες συζητήσεις...
Όχι άλλες  όμοιες ερωτήσεις διατυπωμένες διαφορετικά...

Μην μιλάς τόσο πολύ ...
Είναι κουραστικό !
Δεν το καταλαβαίνεις ;


Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

keep the standard up

Αναρτήθηκε από love * life * chocolate στις 5:53 π.μ. 0 σχόλια

Τι πιο φρόνιμο από το να καλυτερεύεις τον εαυτό σου ; Εντάξει , είπαμε , δεν είσαι εγωμανής , και ναι ! συμφωνώ , πρέπει να συμπαρασταθείς και στην φίλη σου που χώρισε , και στην μητέρα σου που κλαίει , ίσως και στην γειτόνισσα που έχασε το σκυλάκι της , στο κοριτσάκι που δεν το παίζουν , στον συνταξιούχο που είναι μόνος . Και σίγουρα , δεν σου αρέσουν αυτά που λέει για σένα η ξανθούλα (με τις τέλειες αναλογίες και την τέλεια ζωή ) , ούτε οι  λάθος εντυπώσεις που έδωσες όταν φόρεσες και εσύ για πρώτη φορά την κοντή μαύρη φουστίτσα που ξέθαψες από τον πάτο του συρταριού σου (και γρήγορα μετά από αυτό ξανά έθαψες).
Ναι … ναι . Σίγουρα ! Σοβαρά ζητήματα για να ασχοληθείς για το υπόλοιπο της ζωή σου (γιατί ξανθούλες υπάρχουν παντού και πάντα). Αλλά μήπως να κοιτάξεις και τον εαυτό σου ; Για μένα δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από το να καλλιεργείσαι . Να μάθεις μια τέχνη , να βελτιώσεις το ‘εγώ’ σου. Να γίνεις καλύτερος άνθρωπος . Αρκετά ασχολήθηκες με τους άλλους , με αυτά που λένε, με αυτά που θα έλεγαν αν … . Σταμάτα να προσπαθείς να γίνεσαι τέλειος  για τους άλλους - Ψεύτικος άνθρωπος - κενός άνθρωπος - δυστυχισμένος άνθρωπος. Γίνε τέλειος για σένα ! - Αληθινός άνθρωπος -  Γεμάτος άνθρωπος - ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ !
Οι ινδιάνοι , αυτοί που ζουν αγνά και με ανιδιοτέλεια , πιστεύουν πως ο δρόμος για την ευτυχία , είναι αυτός του αληθινού ανθρώπου .Μη προσπαθείς λοιπόν να τους ικανοποιήσεις όλους . Αρκετά πια . Είναι κουραστικό (το ξέρω από 1ο χέρι) και τελικά πάντα μένει κάποιος ανικανοποίητος . Ασχολήσου και με σένα !
Γιατί πραγματικά ; Τι πιο φρόνιμο από το να καλυτερεύεις τον εαυτό σου;

  

οταν εχω εσένα

Αναρτήθηκε από love * life * chocolate στις 5:22 π.μ. 0 σχόλια

 

Όταν έχω εσένα
μπορώ να ονειρεύομαι ξανά
ανοίγω μες στη θάλασσα πανιά
και πιάνω μες στα χέρια μου 
τον κόσμο να τον φτιάξω.


όταν έχω εσένα 
μπορώ να μη βυθίζομαι αργά
τα βράδια που πληγώνεται η καρδιά
και πιάνω το μαχαίρι 
το σκοτάδι να χαράξω.

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

λουκουμαδες ... το γλυκο των παιδιων

Αναρτήθηκε από love * life * chocolate στις 9:38 π.μ. 0 σχόλια
ΥΛΙΚΑ
  • 640 γρ. αλεύρι
  • 640 γρ. νερό χλιαρό ή 500 γρ. νερό + 2 αβγά
  • ½ κ.γ. αλάτι
  • ½ κ.γ. ζάχαρη
  • 16-18 γρ. μαγιά μπύρας
  • λάδι για τηγάνισμα
  • λίγη κανέλα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

  1. Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει η ζύμη νερουλή, χωρίς σβόλους. Τη βάζουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει.
  2. Κόβουμε τη ζύμη με το χέρι ή με κουτάλι που βουτάμε στο λάδι σε μικρούς σβόλους και τους ρίχνουμε σε μπόλικο καυτό λάδι. Τους στραγγίζουμε, τους βρέχουμε με το σιρόπι, τους πασπαλίζουμε με την κανέλα και σερβίρουμε.

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Αναρτήθηκε από love * life * chocolate στις 7:30 π.μ. 0 σχόλια

why minimal ?

Αναρτήθηκε από love * life * chocolate στις 4:37 π.μ. 0 σχόλια
Σε έναν minimalιστικό κόσμο , ψάχνω και εγώ το bistro καταφύγιο μου , μπας και ξεφύγω από τα κανονικά τετράγωνα και τις γραμμές. Μπας και ξεφύγω απο τις μονολεκτικές απαντήσεις του κόσμου , απο τα απρόσωπα 'γειά' , απο τις περιορισμένες κινήσεις και συζητήσεις. Απο τις πενταόροφες πολυκατοικίες , τα στενά μπαλκόνια , τα μονόχρωμα υφάσματα. Μπας και ξεφύγω απο την ιδιοτελή φιλία και την κενή αγάπη . Μπας και βρω την έμπνευση και τον έρωτα που ψάχνω.  

 

Live a Chocolate life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez